Ydelser

TEAMCOACH

YDELSER

ETHVERT COACHINGFORLØB STARTER MED, AT VI SAMMEN SÆTTER RAMMEN FOR FORLØBET. HER AFTALER VI, OM DET ER ET ENKELTSTÅENDE BESØG ELLER OM DER SKAL ET LÆNGERE FORLØB TIL.

HVER SESSION VARER MAKSIMALT 90 MINUTTER OG AFSLUTTES ALTID MED EN HANDLEPLAN.

INDIVIDUEL

Er der en sko, der trykker, kan det være rart at få den efterset helt alene. Eller med andre ord: måske foretrækker du at gå til coach uden andre.

Når du kommer alene til coach kan du få behandlet alle problemstillinger, der kræver, at du ændrer din tænkning og din fortælling om dig selv, der har brug for afklarede beslutninger og som kalder på en handling.

Måske overvejer du din karrierestrategi, måske kommer du i clinch med din teenagedatter, måske overvejer du at flytte til en anden landsdel og måske overvejer du resten af dit liv.


Du er velkommen. Jeg stiller spørgsmålene, du finder svarene.

TEAMS

Når teams har brug for coaching, løfter vi blikket fra individniveau til det, der kaldes systemniveau.

Alle stemmerne i systemet høres og respekteres, og der lægges vægt på, at vi lærer at undgå giftig kommunikation.

I teamcoaching er der meget fokus på relationerne og på systemets behov.

Vi leder efter det større bedste, og undersøger hvordan alle kan se sig selv bidrage til at opnå det.


Coachingen foregår på et systemisk grundlag og kan både være en del af forandringsledelse, et element i større fokus på trivsel og samarbejde og et element i organisationsforandringer.

(makker)PAR

Makkerpar finder man på arbejdspladser, i frivillige organisationer og foreninger både blandt ledere og medarbejdere.

Makkerpar kan sendes afsted til coaching, hvis der er en chef, der enten fornemmer eller får at vide, at der er problemer med et samarbejde. Makkerpar kan også selv bede om hjælp i anerkendelse af, at de har brug for hjælp til at få redt trådene ud.


Der er mange coachingteknikker til makkerpar, og de tager alle udgangspunkt i at I er lige værd, og lige vigtige. Her favoriseres ingen.

KÆRLIGHEDSRELATIONER

I kærlighedsrelationer opstår mange dilemmaer og spørgsmål. De kan opstå fordi livet er svært, og de kan også opstå når livet er godt.

Forskellige livsfaser byder på forskellige udfordinger og spørgsmål: ups, vi er flyttet sammen, men har udfordringer -  hvordan får vi work/life balancen i harmoni - hvordan vil vi håndtere når børnene flytter hjemmefra - mine forældre er gamle, og kræver meget af mig, hvordan honorerer jeg det? Det kan også være: hvordan kommer vi godt fra hinanden og passer på børnene imens?

Coaching er ikke terapi, hverken i forhold til din partner eller din mor. Men alligevel kan coaching gøre stor nytte både i forholdet mellem partnere og mellem forældre og børn.

Carl Consult 

- en del af Green Moves ApS


CVR 37993875

Ring: 71 79 45 93

Email: astrid.carl@carlconsult.com